• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Anders Dehn

Avis: Kasper Hjulmand afløser Åge Hareide - overtager senest næste år

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Ifølge BT overtager Kasper Hjulmand jobbet som landstræner fra Åge Hareide. Det bliver senest efter EM i sommeren 2020.

Af Anders Dehn

DBU vil ikke forlænge med Åge Hareide, når normandens kontrakt som landstræner udløber om et års tid. I stedet kommer Kasper Hjulmand til at tage over. Det skriver BT.

Nyheden passer fint sammen med, at DBU har indkaldt til pressemøde med "præsentation af den sportslige ledelse for Herrelandsholdet fra sommeren 2020," som unionen skriver i indkaldelsen. Pressemødet finder sted i dag klokken 13.

Læs også: DBU indkalder pressen: Har nyt om den sportslige ledelse

Ifølge BT fortalte DBU i går Åge Hareide, at forbundet vil satse på Kasper Hjulmand som kommende dansk landstræner. Spørgsmålet er så, om parterne venter til næste sommer med at eksekvere ansættelsen.

Hjulmand har været uden job, siden han forlod FC Nordsjælland i marts, og kan i princippet tage over allerede denne sommer. Er Hareide så skuffet over at blive fravalgt, at han vil opgive sit job allerede?

Omvendt har landstræneren flere gange talt om, hvor meget han ser frem til EM 2020, hvor Danmark får mindst to hjemmekampe i Telia Parken, hvis holdet kvalificerer sig.

Hareide har været landstræner, siden han tog over fra Morten Olsen i 2016.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.