• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Victor Risager

Belgisk landstræner storroser tomålsskytten Romelu Lukaku

Foto: Getty Images

Belgiens landstræner, Roberto Martinez, storroser tomålsskytten Romelu Lukaku.

Af Victor Risager

Da Belgien tirsdag aften besejrede Skotland, spillede Romelu Lukaku en hovedrolle. Lukaku scorede to af Belgiens tre mål, og de to scoringer betyder, at han nu står noteret for imponerende 25 mål i sine seneste 21 landskampe. 

Og derfor har den belgiske landstræner, Roberto Martinez, ikke overraskende kun positive ord til overs for sin angriber.

Lukaku er Belgiens mest stabile spiller, og når han spiller med glæde, er han en af Europas bedste angribere, lyder det fra Martinez ifølge UEFA’s hjemmeside. 

- Jeg var glad for, at tilhængerne viste deres kærlighed til Romelu Lukaku. Han er den mest stabile spiller på landsholdet. Når han er med landsholdet, nyder han det virkelig. Det er tydeligt at se.

- Jeg kender ham kun fra landsholdet. Han er en spiller, der har brug for at have glæde i hans spil. Og så har man en af Europas bedste angribere, fortæller Roberto Martinez.

Sejren betyder, at Belgien fortsat har maksimumpoint i EM-kvalifikationsgruppe I, da de har hentet 12 ud af 12 mulige point. 

Superliga

Optakt: Hobro IK - Lyngby Boldklub

Den første af to gyserkampe om overlevelse i Superligaen spilles i Hobro, hvor Lyngby kommer på besøg mandag aften.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.