2017-06-18 21:53
Foto: Dean Mouhtaropoulos/GettyImages

Det lykkedes det chilenske mandskab at få skovlen under Cameroun i en kamp, som Chile dominerede.

De afrikanske mestre og de sydamerikanske mestre mødte i dagens sene kamp i Confederations Cup, som endte med en sejr til de sydamerikanske mestre fra Chile.

Det lykkedes Chile at få bolden over stregen allerede i første halvleg, men endnu engang var videodommeren i fokus, da Chile-målet blev annuleret for offside. Modsat dagens tidligere kamp i Confederations Cup mellem Portugal og Mexico, så viste TV-billederne ikke med sikkerhed, at målet skulle annuleres for offside. En kendelse som Chile spillerne mildest talt ikke var tilfredse med.

Den tidligere AaB-spiller, Christian Bassogog, startede inde for camerounerne, men var ikke i stand til at gøre den store forskel.

Kort før slutfløjt var der endnu engang tvivl om en målscoring, da Alexis Sanchez blev dømt offside efter et oplæg til en scoring af Eduardo Vargas. Denne gang sagde TV-billederne dog, at der ikke var offside, og så kunne dommeren dømme mål.

Resultatet betyder, at Chile indtager førstepladsen i gruppe B, som også består af Tyskland og Australien, der endnu ikke har spillet deres første kamp.

Tyskland og Australien mødes i morgen i dagens eneste opgør i Confederations Cup.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?