• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Oliver Okstrøm

Eriksen om krammet i Kosovo: Et cadeau til det der er sket i Tottenham

Christian Eriksen er ikke bange for at dele æren med folkene i Tottenham, når en baneløber i Kosovo gennemkrammer ham.

Af Oliver Okstrøm

Det var lidt af et specielt syn, da Christian Eriksen pludselig blev krammet godt og grundigt igennem i slutminutterne af en baneløber i testkampen mellem Kosovo og Danmark torsdag aften. 

I et interview med B.T. fortæller den danske landsholdsstjerne nu om situationen, hvor han kommer ind på, at det ikke lige var noget han havde forventet eller forestillet sig skulle ske for ham.

Han understreger dog, at når sådan noget kan lade sig gøre, så må det være fordi, man følger godt med i Premier League og særligt Tottenham.

- Det har ændret sig. For et par år siden tror jeg ikke, at folk kendte så mange spillere fra Tottenham, som de gør i dag. Det viser, hvad der er sket i Tottenham de seneste år, og det er et kæmpe cadeau til alle omkring klubben, lyder det fra Christian Eriksen.

Derudover kommer han også ind på, at han efterhånden har vænnet sig til at være en person, som bliver genkendt. Det har dog først været mest i Danmark, men nu oplever den 27-årige spiller det altså også i udlandet.

Det er dog ikke noget, som han ser som noget negativt. I stedet vælger han at se på det som et tegn på, at han spiller noget god fodbold.

Når det kommer til god fodbold, så har han muligheden for at levere den slags tirsdag aften klokken 20.45, hvor Danmark møder Schweiz på udebane i EM-kvalifikationen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus