To mål fra Robert Skov da Danmark tog ny, sikker sejr over Gibraltar

Danmark fik gang i målfesten efter pausen, da Gibraltar igen fik en øretæve i EM-kvalifikationen. Robert Skov stod for to mål.

Ligesom i den omvendte kamp havde Danmark ikke de store problemer med ordne Gibraltar i EM-kvalifikationen fredag aften. Det endte med dansk 6-0-sejr i Parken.

Robert Skov var foretrukket på venstrekanten i sin fjerde landskamp og den tidligere Silkeborg- og FC København-spiller greb chancen allerede efter 12 minutter, hvor han scorede noget af et kludremål og bragte Danmark foran 1-0.

Meget mere skete der ikke i en begivenhedsfattig første halvleg, men så åbnede målsluserne til gengæld i anden halvleg.

Allerede to minutter efter pausen scorede Christian Gytkjær til 2-0, da Simon Kjær med en flot assist fangede Gibraltars målmand på mellemhånd.

Fire minutter senere var Martin Braithwaite så på pletten til 3-0 og efter lidt over en times spil dukkede Robert Skov op med sit andet mål i kampen og sit tredje landskampsmål. Christian Eriksen scorede et flot mål fra kanten af feltet efter 83 minutter og igen i allersidste sekund udnyttede Tottenham-spilleren sløset forsvarsspil til at lukke og slukke til 6-0.

Med sejren bringer Danmark sig op på 15 point for syv kampe og overtager dermed førstepladsen i gruppe D fra Irland, der med syv kampe har 12 point.

Gruppens anden kamp mellem Schweiz og Georgien endte 1-0 til Schweiz, der nu indtager gruppens andenplads med 14 point.

Danmark møder Irland i Irland på mandag.