• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kenneth Jensen

Medie: Hareide rejst hjem - står ikke i spidsen for landskampe

Den danske landstræner Åge Hareide skal ifølge TV 2 ikke står i spidsen for Danmark i de kommende to landskampe.

Af Kenneth Jensen

Det er ikke kun fodboldspillere, som DBU skal finde, det er også en ny landstræner til de kommende to landskampe.

Ifølge TV 2 er landstræner Åge Hareide rejst hjem til Norge, og han kommer ikke til at vær ei spidsen for det danske landshold - hverken onsdag mod Slovakiet eller søndag i Aarhus, hvor Danmark møder Wales i et Nations League-opgør.

- Hareide er sendt på ferie, kan man sige. Han er rejst hjem til Norge. De er blevet enige om, at der ikke er mening i, at han skal stå med nogle spillere, han ikke kender. Hvis de overhovedet kan samle et hold, siger Flemming Toft, der bringer historien, til TV 2 Sport.

Sagens stridighed er en overenskomst, som der længe er blevet forhandlet om, men som parterne ikke kan blive enige om. Spillerne på den ene side - DBU på den anden. Søndag tilbød spillerne at stille op på samme vilkår i de næste par kampe som senest, men det tolkede DBU som et afbud og begyndte at kigge efter andre muligheder.

Hvem der kan og vil spille, melder historien på nuværende tidspunkt ikke noget om, og hvem der skal være landstræner, er der heller ingen meldinger om.

Med kun to dage til kampstart har DBU travlt, hvis det ikke skal ende som for et år siden, hvor det danske kvindelandshold måtte melde afbud til landskampe.

Ligegyldigt hvordan det ender, er det allerede en farce.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus