• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Mads Bye Marboe

Nigeria-boss vil have Abraham på landsholdet

Foto: Getty Images

Præsidenten for det nigerianske fodboldforbund, Melvin Amaju Pinnick, vil forsøge at overbevise Tammy Abraham om, at han skal spille for Nigeria.

Af Mads Bye Marboe

Odion Ighalo stoppede på det nigerianske landshold efter sommerens African Cup of Nations, hvorfor landsholdet nu leder efter en ny førsteangriber.

Den tidligere FC Midtjylland-angriber, Paul Onuachu, fik blandt andet en række indhop ved slutrunden og kan derfor være i spil til pladsen.

Men det er samtidig en mulighed, at det bliver en angriber udefra, som overtager Ighalos plads på holdet. Præsidenten for det nigerianske fodboldforbund, Melvin Amaju Pinnick, fortæller således, at han forsøger at lokke Chelseas Tammy Abraham til at optræde for nationen.

- Vi vil ikke holde os tilbage i jagten på at få gode spillere til at spille for landet. Vi vil blive ved med at snakke med spillere, som er af nigeriansk afstamning, indleder han ifølge Daily Mail og fortsætter:

- Men disse knægte er meget selvstændige. Vi er faktisk blevet fortalt, at vi skal vente indtil april 2020, hvor han vil træffe en beslutning.

- Jeg har fortalt ham, at han har bedre chancer for at spille regelmæssigt for Nigeria end for England, som har et helt univers af angribere.

Tammy Abraham, hvis far er fra Nigeria, har spillet 25 kampe for det engelske U/21-landshold, men har altså endnu sin debut for A-landsholdet til gode.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.