2016-02-04 10:20
Foto: Claus Bonnerup/Polfoto

Aston Villas danske forsvarsspiller håber, at han kommer tilbage i varmen på det danske landshold, der har fået Åge Hareide som ny chef.

Det danske landshold tager til efteråret hul på VM-kvalifikationen, men der venter allerede opgaver i foråret og i løbet af sommeren, hvor den nye landstræner, Åge Hareide, kan få testet spillere og ideer af.

En af de spillere, der håber på at vende tilbage til landsholdet, er Jores Okore. Den 23-årige forsvarsspiller fra Aston Villa har blandt andet på grund af skader ikke spillet en landskamp i halvandet år. Nu er håbet fra den danske forsvarsspiller, der er helt fit igen, at han er på Åge Hareides radar.

Tipsbladet.dk har talt med Jores Okore som led i Betfairs partnerskab med Aston Villa FC. Tidligere har Okore talt om livet i England og fremtidsperspektiverne, og nu taler han om landsholdet.

- Det er altid dejligt at repræsentere sit land og være en del af truppen, når vi spiller landskampe. Det betyder meget for mig, og det er et skulderklap og et signal om, at man gør det godt i sin klub. 

- For mig er det altid en gestus at repræsentere mit land. Jeg håber meget, at jeg kan være med i de næste par kampe, og at jeg er med, når vi starter på VM-kvalifikationen, siger Jores Okore til tipsbladet.dk.

Den 23-årige forsvarsspiller fortæller, at han ser frem til at arbejde med den nye landstræner.

- Alle starter fra nul, og der er mange dygtige, unge forsvarsspillere, der spiller min plads, så der er god konkurrence. Vestergaard, 'AC', Kjær, mig, Bjelland, Sviatchenko - alle spiller fast i udlandet nu.

- Det bliver ikke nemt, så kommer man med omkring landsholdet på den position, har man virkelig gjort det godt. Håbet er at komme med, men jeg har ikke talt med den nye landstræner endnu. Det regner jeg dog med, at jeg skal på et tidspunkt, siger Okore.

Aston Villa og Jores Okore står i en skidt situation denne sæson, hvor klubben er klart sidst i Premier League med 14 kampe igen af sæsonen. Der er 10 point op til Norwich over stregen.

SENESTE NYT...
OP | NED