• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Kristian Porse

Ronaldo før Nations League-finalen: Holland har et fantastisk hold

Foto: Getty Images

Den 34-årige stjernespiller ser frem til at spille Nations League-finalen på hjemmebane mod Holland, som han mener har et fantastisk hold.

Af Kristian Porse

Søndag mødes Portugal og Holland i første Nations League-finale nogensinde. Portugal har hjemmebanefordelen, da finalen spilles på Estádio do Dragão i Porto. 

Hjemmeholdets ubestridte stjerne Cristiano Ronaldo ser ud til at være i topform forud for finalen. Han var nemlig hovedarkitekten bag semifinalesejren over Schweiz, hvor han lavede alle Portugals tre mål. Ronaldo glæder sig da også til finalen, og han nyder at spille for landsholdet i Nations League-turneringen. Samtidig har han respekt for det hollandske landshold, som han synes ser stærkt ud. 

- Det er mit land, og det er en stor ære at bære denne trøje. Det er naturligvis endnu mere specielt at være en del af denne turnering, og at lave mål i den topper det hele. Holland har et fantastisk hold. De har unge spillere og mere erfarne spillere, hvilket gør deres hold endnu stærkere, siger han ifølge Football Italia. 

Nations League-finalen mellem Portugal og Holland spilles søndag kl. 20.45.

Superliga

Mere Superliga

Fokus