• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Landshold Nicklas Grodt Degn

Tottenhams Harry’er sikrede engelsk sejr i Kosovo

Foto: Getty Images

Harry Winks, Harry Kane og Marcus Rashford scorede, da England tog sin syvende sejr ud af otte mulige i EM-kvalifikationen.

Af Nicklas Grodt Degn

Der var ikke det store at spille om inden dagens sidste runde i EM-kvalifikationens gruppe A. England og Tjekkiet havde sikret sig de to billetter, og England satte en tyk streg under førstepladsen med en sejr i Kosovo.

Læs også:Medie: Arsenal-spiller i modvind forhandler med Newcastle

Den blev sikret af Tottenham-duoen Harry Winks og Harry Kane. Førstnævnte scorede sit debutmål i første halvleg, mens klubkammeraten Harry Kane øgede med sit 32. mål for England i sin 45. kamp. Det var samtidig Kanes 12. mål for landsholdet i kalenderåret 2019.

Læs også:Tidligere Liverpool- og Real Madrid-træner forventer Premier League-retur

Helt færdig var kampen dog ikke ved Kanes mål, for 10 minutter før tid dukkede indskiftede Marcus Rashford op med målet til 3-0, mens Mason Mount lukkede og slukkede med sit første mål til 4-0 i overtiden.

I gruppens anden kamp vandt Bulgarien 1-0 over Tjekkiet, hvilket altså ikke ændrer på, at England og Tjekkiet er videre fra gruppen til sommerens EM-slutrunde. England med 21 point ud af 24 mulige, mens Tjekkiet nåede op på 15 point.

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus