Tottenhams Harry’er sikrede engelsk sejr i Kosovo

Harry Winks, Harry Kane og Marcus Rashford scorede, da England tog sin syvende sejr ud af otte mulige i EM-kvalifikationen.

Der var ikke det store at spille om inden dagens sidste runde i EM-kvalifikationens gruppe A. England og Tjekkiet havde sikret sig de to billetter, og England satte en tyk streg under førstepladsen med en sejr i Kosovo.

Den blev sikret af Tottenham-duoen Harry Winks og Harry Kane. Førstnævnte scorede sit debutmål i første halvleg, mens klubkammeraten Harry Kane øgede med sit 32. mål for England i sin 45. kamp. Det var samtidig Kanes 12. mål for landsholdet i kalenderåret 2019.

Helt færdig var kampen dog ikke ved Kanes mål, for 10 minutter før tid dukkede indskiftede Marcus Rashford op med målet til 3-0, mens Mason Mount lukkede og slukkede med sit første mål til 4-0 i overtiden.

I gruppens anden kamp vandt Bulgarien 1-0 over Tjekkiet, hvilket altså ikke ændrer på, at England og Tjekkiet er videre fra gruppen til sommerens EM-slutrunde. England med 21 point ud af 24 mulige, mens Tjekkiet nåede op på 15 point.