• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Thomas Joseph Bansø

Barcelona løb fra aftale med Nice-spiller

Barcelona løb fra aftale med Nice-spiller
Francesco Pecoraro/Getty

Den catalanske storklub var klar til at hente offensivspiller, men trak i land igen.

Af Thomas Joseph Bansø

Barcelonas jagt på Philippe Coutinho har været en af sommerens helt store transfersagaer, men de var såmænd tæt på at hente en anden spiller.

Jean Michael Seri fra Nice var rygtet til flere klubber, men en uge inden transfervinduet lukkede i, havde han en kontrakt fra FC Barcelona liggende. De to klubber var endda enige om en overgangssum på knap 300 millioner kroner, men så ringede Barca-præsident Joseph Maria Bartomeu til Nices ditto Jean-Pierre Riviére og aflyste det hele:

- Jeg sagde til Barca: I har ladt min spiller i stikken. Han havde jo en kontrakt liggende. Jeg satte mig i Mickas (Jean Michael Seri, red.) sted. Det var en drøm for ham at spille for Barcelona, og så brast det fra den ene dag til den anden, siger Riviére til Telefoot.

Hvorfor Barcelona sprang på målstregen vides ikke, men man havde måske håbet, at pengene skulle bruges på Coutinho. Den handel blev som bekendt ikke til noget alligevel.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.