Se målene: Fremragende scoring fra Osasuna i Sociedad-sejr
2016-01-24 16:18

Martin Braithwaite spillede hele kampen, da Toulouse blev udstillet med 4-0 i udekampen mod AS Monaco.

Der ventede på forhånd en svær opgave, da Toulouse søndag gæstede AS Monaco i Ligue 1. Her havde gæsterne danske Martin Braithwaite med i samtlige 90 minutter, men danskeren kunne ikke gøre meget ved en skidt eftermiddag, hvor Toulouse-mandskabet løb ind i et stort nederlag på 4-0. 

Allerede fra start satte værterne sig på opgøret. Pote gav det dog først rundet 27 minutter, da Lacina Traore driblede sig fri. Tæt under må fandt han Bernardo Silva, der let kunne gøre det til 1-0. Godt blev bedre for Monaco kort efter, da Fabio Coentrao kunne sende en ripost i nettet til 2-0. 

Scoringerne fik gæsterne længere frem, og inden pausen fik Toulouse et gyldent forsøg fra 11 meter. Straffesparket blev dog skidt omsat af rutinerede Wissam Ben Yedder, og så kunne AS Monaco gå til pause foran med 2-0. 

Anden halvleg blev en hård test for Toulouse, der kæmpede for at hænge på. Det gik dog ikke alt for godt mod et flyvende hjemmehold, hvor Guido Carrillo udnyttede et godt oplæg til at score til 3-0. I de døende minutter sikrede Helder Costa så sejren på 4-0 med en sikker scoring, der blev kampens sidste. 

Med sejren er AS Monaco på andenpladsen i Ligue 1, mens Toulouse og Braithwaite er i store problemer med en position næstsidst. 

SENESTE NYT...
OP | NED