Braithwaites Toulouse fik uafgjort mod Monacos millardærer
Ligue 1

Braithwaite kom ikke på måltavlen for Toulouse, men spillede en stor rolle i holdets lidt overraskende point mod Monaco.

Der er en verden til forskel, når Toulouse og Monaco spiller mod hinanden i den franske Ligue 1, selvom begge klubber geografisk hører til i den sydlige del af Frankrig. Monaco spenderer masser af penge på spillere, mens Toulouse roder rundt nede i bunden af rækken, som de gjorde i sidste sæson.

Men en ny sæson kan også være en helt ny start. En slags genfødsel, og det må man sige Toulouse har taget til sig. På hjemmebanen fik Toulouse med den tidligere EfB-forward Martin Braithwaite i hele kampen 1-1 i tredje spillerunde af den franske liga mod Monaco.

Efter 22 minutter var det midtbanespilleren Tongo Doumbia, der kom først på et indlæg efter et frispark på venstresiden af banen. Den føring holdt helt frem til, at der var spillet 65 minutter af kampen før netop indskifede og 19-årige Thomas Lemar fik udlignet.

Med det uafgjorte resultat har Braithwaite og Co. nu fire point efter én sejr, ét nederlag og én uafgjort, som nu placerer dem midt i tabellen på en 10. plads ud af 20. I toppen har PSG derimod indtaget deres vanlige førsteplads, hvor de har maksimumpoint efter tre kampe, og dermed godt på vej mod deres fjerde mesterskab i træk.

For en anden dansker gik det knap så godt lørdag aften mod en tredje. Den tidligere FCM-målmand Jonas Lössl blev med sin klub Guingamp sat godt og grundigt på plads af Bastia og den tidligere FCN-målmand Jesper Hansen på udebane med et 0-3-nederlag.