• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mads Aagurd

Buffon ikke i PSG for penge: Vil aldrig prostituere mine idealer og drømme

Den aldrende italiener afviser at have valgt PSG for at sikre en sidste god hyre inden pensionen.

Af Mads Aagurd

De fleste troede, at Gianluigi Buffon ville stille handsker og støvler på hylden i sommer, men i stedet skiftede til Paris Saint-Germain. Skiftet vakte opsigt, fordi mange antog, at det var for pengenes skyld, men det nægter den 40-årige keeper at høre på.

- Jeg ville aldrig prostituere mine idealer og drømme for penge. Misundelse er menneskeligt, siger Buffon til Corriere della Sera.

I stedet var det udsigten til flere trofæer og mere succes, der bragte den italienske veteran til den franske hovedstad. Her har Buffon indtil videre måttet dele spilletiden med Alphonse Areola, og det nyder italieneren.

- Areola er en exceptionel målmand, og et menneske af uendelig godhed, der smelter mig. Han er glad, når han spiller, og jeg er også her for at hjælpe ham med at blive et referencepunkt i Frankrig og i Europa, fortsætter han.

Målet i PSG er at vinde en Champions League-titel, hvilket Buffon stadig tørster efter.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.