• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Kasper Dolberg på plads i Nice: Det føltes bare rigtigt

Kasper Dolberg havde brug for en klub, der troede på ham, og det var en af grundene til skiftet til Nice.

Af Victor Risager

Kasper Dolberg blev efter længere tids rygter præsenteret som OGC Nice-spiller torsdag, og den danske landsholdsangriber har dermed forladt Ajax, hvor han i 2016/17-sæsonen fik sit store gennembrud.

Men siden gennembruddet har danskeren ikke haft meget succes i Ajax, hvor han var inde og ude af holdet. Derfor følte han også, at han skulle finde en ny klub, der troede på ham, og det var en af årsagerne bag skiftet til den franske klub.

Det fortæller Kasper Dolberg på et pressemøde fredag.

- Der er mange grunde til at jeg valgte at skifte hertil. Jeg havde nogle gode snakke med træneren og folk i klubben. Det føltes bare rigtigt, fortæller Kasper Dolberg om skiftet og tilføjer:

- Jeg havde brug for et sted, hvor der bliver troet på mig, og hvor jeg kunne se mig selv. Vi har snakket i et stykke tid nu, og som tiden gik, føltes det bare mere og mere rigtigt. Det er svært at sige præcis, hvad det er, men det er en kombination af mange ting, og nok mest af alt projektet, der er gang i her. Det er noget, jeg virkelig gerne vil være en del af, og det var nok en af de primære årsager.

OGC Nice har betalt 150 millioner kroner for 21-årige Kasper Dolberg. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus