• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Ligue 1-bundprop sendte PSG ud af den franske pokalturnering

Ligue 1-bundprop sendte PSG ud af den franske pokalturnering
Foto: Getty Images

Lebogang Phiri og Karl-Johan Johnssons franske klub, Guingamp, sendte onsdag aften Paris Saint-Germain ud af den franske ligacup.

Af Victor Risager

I de seneste fem sæsoner har Paris Saint-Germain vundet den franske ligacup, men det bliver ikke til en sjette gang i træk.

Det står klart, efter at de onsdag aften blev sendt ud af turneringen af Guingamp, der ligger sidst i Ligue 1.

Paris Saint-Germain havde ellers flere stjerner med som Neymar, Kylian Mbappe og Angel Di Maria. Førstnævnte fik også bragt foran efter 63 minutter, da han headede et indlæg i nettet.

Kort forinden havde Guingamp dog haft muligheden for at bringe sig foran på et straffespark, men det havde Marcus Thuram brændt. Guingamp fik imidlertid en ny chance fra straffesparkspletten efter 81 minutter, og denne gang var Yeni N’Gbakoto på plletten.

Og de undertippede fik også et tredje straffespark i overtiden. Denne gang fik Marcus Thuram mulighed for at revanchere sit tidligere spark, og det gjorde han, da han scorede til 2-1.

Det blev dermed en 2-1-sejr til de undertippede, og dermed er Paris Saint-Germain højst overraskende færdige i ligacuppen allerede.

Guingamp havde desuden den tidligere Brøndby-spiller Lebogang Phiri og den tidligere Randers-målmand Karl-Johan Johnsson på banen i hele kampen. Brøndbys tidligere anfører, Johan Larsson, så hele kampen fra bænken.

Superliga

Mere Superliga

Fokus