• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Sylvester Guldberg Røn

Memphis Depay flirter igen med Real Madrid

Lyon-kreatøren Memphis Depay giver endnu en gang udtryk for, at han gerne ser sig selv i Real Madrid-trøjen.

Af Sylvester Guldberg Røn

Memphis Depay har fået kickstartet karrieren, efter at han i starten af 2017 skiftede Manchester United ud med Lyon. Den 24-årige offensivspiller har spillet en stor rolle i Lyons succes i de seneste sæsoner og i genskabelsen af det hollandske landshold. 

På baggrund af de gode præstationer spekuleres der i, om Depay igen skal spille for en af verdens største klubber. Og selvom han kan forestille sig et skifte til flere store klubber, er der især en klub, han har varme følelser for. 

- Lyon er en stor klub, men ikke en af de fem største i Europa. Jeg vil til store klubber som Real, Barcelona, Chelsea, City, PSG eller Bayern. Jeg taler altid om Madrid, fordi det er en royal klub. Se bare deres trøjer i hvid og guld. Men lige nu fokuserer jeg på Lyon, og så ser vi, hvor jeg ender, siger Depay i et interview med magasinet Helden.  

Det er ikke første gang, at Depay flirter med den spanske kongeklub. Kort efter sin ankomst til Lyon i 2017 udtalte hollænderen, at han regner med at komme til at spille for Real Madrid en dag. 

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus