• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Nice-manager lykønsker spillerne: Vi stjal ikke point fra nogen

Foto: Getty Images

Franske Nice sluttede på femtepladsen i den sæson, der er lukket ned. Det til manager Patrick Vieiras store tilfredshed.

Af Kenneth Jensen

Danske Kasper Dolberg havde en stor andel i, at franske OGC Nice går ud af sæsonen med positive vibrationer. Danskeren scorede 11 gange i sæsonen for den sydfranske klub, og flere bliver det ikke til i denne sæson, som man har valgt at lukke ned for i Frankrig allerede nu på grund af Covid-19 situationen.

Da sæsonen nu er forbi, ved Nice også allerede nu, at man ender som nummer fem, og manager Patrick Vieira mener, at det er fuldt fortjent, at holdet slutter på femtepladsen.

- Før sæsonen var der af gode grunde ingen, der havde forestillet sig, at en sæson ikke skulle spilles til ende. Men der er truffet ekstraordinære foranstaltninger på grund af situationen, siger Patrick Vieira i et interview med OGC Nices hjemmeside og forklarer:

Læs også:Søndagens rygtebørs: Stort bud er landet på Liverpool-emne

- Når det er sagt, stjal vi ikke point fra nogen.

- Vi har en ung trup, måske en af de yngste i Europa. Jeg vil gerne lykønske spillerne, personalet og klubben som helhed.

Afhængig af resultaterne af den franske pokalturnering kan Nice ende med at få en plads i Europa League. Det håber Vieira på.

Læs også:Nice-chef afviser Dolberg-bejlere: Han skal spille 100 kampe her

- Det vil være en mulighed for drengene og klubben til at fortsætte med at vokse og lre. Vi vil gøre alt for at være klar til det, hvis det ender sådan, siger Vieira.

Den franske turnering var tæt i denne sæson, og Nice endte således bare to point foran Angers, der sluttede som nummer 11 i rækken.

Læs også:Medie: Leicester vil have Thomas Franks store profil

Læs også:Riza Durmisi: Jeg havde et tilbud fra Liverpool

Læs også:Dolberg fortæller om Ajax-exit: Jeg var bange for at sige det højt

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus