• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Rygterne koger: Neymar skal se på hus i Barcelona denne uge

Foto: Getty Images

Neymar har planer om at vende hurtigt tilbage til PSG denne sommer, men først skal han lige have styr på nogle ting i Barcelona, forlyder det.

Af Oliver Okstrøm

I den seneste tid har rygterne om et skifte tilbage til FC Barcelona for den brasilianske stjernespiller Neymars vedkommende taget til, og det lader til, at det er noget, som vil fortsætte i et stykke tid endnu.

Senest har den franske avis Le Parisien peget på, at Neymar tager tilbage til Paris i løbet af denne uge, hvor han vil være tilbage i PSG for at påbegynde opstartssæsonen med Thomas Tuchel. Han vil gerne gøre tingene efter bogen, forlyder det.

Men inden skal Neymar eftersigende noget andet. Det melder det catalanske medie La Porteria, som peger på, at Neymar først skal til Barcelona for at få ordnet nogle sager.

Det første handler om, at han gerne vil have skruet op for tempoet i forhold til et skifte til FC Barcelona, og at han leder efter et sted at bo i byen. 

Samme medie mener endvidere, at der er god grund til at være optimistisk omkring en transfer, og at man i løbet af denne uge vil kunne se et meget stort skridt fremad i forhold til en retur for Neymar.

Neymar skiftede fra Barcelona til PSG for to år siden, hvor han blev verdens dyreste spiller med en pris på 1,65 milliarder kroner, som svarede til Neymars frikøbsklausul.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.