• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Andreas Arp

Tidligere Randers-keeper vil videre: Drømmer om England og Tyskland

Karl-Johan Johnsson spiller i dag fast i franske i Guingamp i Ligue 1. Den svenske målmand med fortid i Randers FC drømmer dog større.

Af Andreas Arp

Karl-Johan Johnsson nåede at spille 64 Superliga-kampe for Randers FC, inden at han i sommeren 2016 skiftede til franske Guingamp i Ligue 1. Her han han i de seneste to sæsoner været fast mand på målmandsposten, hvilket også har gjort ham til andenmålmand på det svenske landshold efter Robin Olsen.

Johnsson fortæller nu, at der tidligere på året var interesse fra mindre klubber i La Liga, men at han i denne omgang valgte at takke nej. Han drømmer nemlig større end en lille klub i stor liga og håber, at en god sæson i Guingamp kan stille ham endnu bedre i de næste transfervinduer:

- Jeg føler mig godt tilpas i klubben. De ved, hvor de har mig, og jeg ved, hvor jeg har dem. Familien trives, og vi blev enige om, at det var bedre at blive et år mere og gøre det så godt som muligt. Forhåbentligt kan jeg så forlade klubben i næste sommervindue.

- Jeg vil gerne prøve kræfter med Europa League eller noget i den stil i en større klub, der er i den øverste del af tabellen. Det kan også være i en mindre liga. Men jeg vil spille på så højt et niveau som muligt. Drømmen er England eller Tyskland, men jeg udelukker heller ikke at skifte til en større klub i Frankrig. Normalt er der dog ikke uendelige muligheder at vælge i mellem, så jeg vil heller ikke håbe på for meget, fortæller Karl-Johan Johnsson i podcasten Lundh ifølge svenske fotbollskanalen.se.

Guingamp ligger aktuelt på sidstepladsen i den franske Ligue 1. 

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - OB

Direkte bronzekamp i Esbjerg, hvor OB er på jagt efter den første sejr i mesterskabsspillet.

Mere Superliga

Fokus