• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Gram-Hanssen

Ærgerlig Klopp efter første liganederlag: Alt gik galt

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp lægger ikke skjul på sin skuffelse over 3-0-nederlaget til Watford, som betyder, at Liverpool nu ikke længere er ubesejrede i Premier League.

Af Morten Gram-Hanssen

Liverpool tabte her til aften særdeles overraskende 3-0 til Watford på Vicarage Road, og Jürgen Klopps tropper led dermed deres første nederlag i Premier League efter 28 kampe. 

Den 52-årige tysker erkendte da også efter kampen, at der var adskillige ting galt med Liverpool-mandskabets præstation. 

- Vi kunne ikke skabe nok klare chancer mod et meget komplekst hold. Vi følte aldrig rigtig kampen. Vi prøvede og prøvede og prøvede, men indlæggene kom fra de forkerte steder. Ved indlæggene havde vi ikke god nok positionering i feltet. Så det var første halvleg, siger Klopp til Sky Sports. 

Læs også:FCK-anfører: Jeg kunne intet se fra det 20. minut af

- Jeg synes virkelig, at vi kom meget bedre ud til anden halvleg, fordi vi kunne justere nogle ting, men så scorede de det første mål, og derfra gik nærmest alt galt. Jeg bliver nødt til at se målene igen - ved det første taber vi en afgørende duel, men det er rutine for dem. Til sidst, blev jeg nødt til bare at sige, at det var velfortjent. 

Jürgen Klopp har flere gange slået fast, at alle hold i Premier League kunne slå Liverpool, og det blev han så bekræftet i i aften. 

- Det er nok den allerstørste overraskelse, at et hold som Watford eller West Ham, som vi mødte i sidste kamp, ikke har flere point. Begge hold gav os kamp til stregen. Men det havde jeg ikke brug for beviser på, for at tro på - det vidste jeg allerede.  

Læs også:FCK udnytter Celtic-gaver og er videre i Europa League

Læs også:FCN-duo og tre andre talenter kæmper om Superliga-pris

Læs også:Busquets savner bredde i Barcelona-truppen: Vi må genopfinde os selv

Læs også:Mandagens rygtebørs (opdat.): Arsenal drømmer om Atletico-stjerne

Superliga

Mere Superliga

Fokus