• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Allardyce er åben for Barkley-forlængelse

Everton-manager, Sam Allardyce, insisterer på, at døren altid er åben for Ross Barkley, men anerkender, at det er i spillerens egne hænder.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Ross Barkley forventes at være tilbage fra sin skade, og klar til at spille for Everton - hvis han da stadig er at finde på Goodison Park til den tid.

Barkley afviste en ny kontrakt i sommer, og der har været tale om et muligt skifte til lørdagens modstander, Chelsea, men Evertons manager, Sam Allardyce, insisterer på, at døren aldrig er lukket for Everton-stjernen.

- Det er i Ross 'hænder. Han ved, at døren altid er åben, hvis han vil tale om at blive her. Der kommer aldrig til at være sådan, at døren er lukket. Hvad der sker i januar, hvem ved?, siger Allardyce.

Ross Barkley deltog i en træningskamp, som var lukket af for presse og tilskuere, og her kunne Allardyce få et indblik i, hvordan tilstanden er på hans spillerrige Everton-mandskab.

Yannick Bolasie og James McCarthy var ligeledes involveret i kampen, og førstnævnte kan gøre comeback mod Chelsea på lørdag.

Toffees-bossen overvejer at udtage Bolasie til bænken på Goodison Park og håber at kunne give kantspilleren lidt spilletid mere end 12 måneder efter, at han pådrog sig en forfærdelig knæskade.

- Fysisk er han helt klar. Ud fra et teknisk synspunkt vil han stadig være lidt rusten, men vi kaster ham ind på et tidspunkt og jo hurtigere, jo bedre, sagde Allardyce.

Allardyce kunne ikke have drømt om en bedre start på sit nye job, hvor det er blevet til fire sejre i sine fem første kampe i spidsen for Everton, som han har løftet væk fra nedrykningsfaren og op på en niende plads.

Allardyce ved dog, at lørdagens kamp mod Chelsea bliver en seriøs test af hans ubesejrede start, selvom de forsvarende mestre ikke er det mandskab, de var i sidste sæson.

- Det er en mulighed for at spille mod et af de seks bedste hold, som udfordrer hver spiller til at gøre det bedste, de overhovedet kan.

- Hvis det giver os et resultat, så tror jeg, det er en ekstra bonus udover det, vi allerede har gjort. Vi vil altid være i stand til at udfordre de store hold - især på Goodison. Men vi er ikke helt der endnu, slutter Allardyce.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus