Palermo ansætter sæsonens fjerde træner
2016-01-23 13:14
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk

Ikke mange har haft æren af både at spille under Jose Mourinho og Arsene Wenger, men nogle er det blevet til. Blandt andet Patrick Vieira.

Patrick Vieira er et ikon i Arsenal, hvor han blandt andet var med til at vinde klubbens seneste engelske mesterskab. 

Godt nok sluttede han sin karriere i Manchester City, hvor han senere har gjort sig som ungdomstræner, før han for nylig har overtaget jobbet som manager i New York City FC. 

I den forbindelse skal han nu til at trække på en masse erfaring og måske lade sig inspirere fra hans tidligere trænere. To af dem er Arsene Wenger og fra sin tid i Inter, Jose Mourinho. Og selvom Vieira brugte ni år i Arsenal, så fortæller franskmanden, at det var den portugisiske manager, der havde størst indflydelse på ham. 

- Mourinho var en af dem, der imponerede mig mest med hans arbejdsetik. Han ved alt om modstanderen - styrker og svagheder, siger han til the Times og fortsætter:

- Hans fokus på detaljer var utroligt - alt hvad han forventede af hver spiller var så klart. Jose er den manager, der har haft størst indflydelse på mig. 

- Arsene Wenger er mere koncentreret om sit eget hold. Han giver spillerne frihed til at udtrykke dem selv. Det er en anden stil. 

Den 39-årige træner spillede i Inter mellem 2006 og 2010. Jose Mourinho trænede klubben i de to sidste år i Milano. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?