Burnley bankede League One-hold i FA Cuppen

Burnley er videre i FA Cuppen efter en overbevisende sejr over Peterborough.

Burnley havde ingen problemer med at spille sig videre i FA Cuppen, da de lørdag mødte Peterborough fra League One i turneringen.

Allerede efter 23 minutter var Premier League-klubben foran med tre mål, efter at henholdsvis Jay Rodriguez, Erik Pieters og Jeff Hendrick havde scoret.

Især Erik Pieters’ scoring til 2-0 var en flot en af slagsen, da han tog chancen med en flugter fra distancen, og afslutningen sejlede ind ved den fjerneste stolpe.

Før pausen fik Peterborough reduceret, men det var ikke starten på et comeback. I stedet kunne Burnley score deres fjerde mål i kampen umiddelbart efter pausen, hvor Jay Rodriguez sendte bolden i mål. Det var hans andet mål i kampen.

Peterborough fik pyntet på resultatet, da Ricky Jade-Jones scorede til 4-2 et kvarter før tid. Det blev slutresultatet, og Burnley spillede sig dermed videre til fjerde runde i turneringen.