2017-09-12 15:14
Foto: Stu Forster/Getty Images

Cardiff-manager, Neil Warnock, bekræfter, at der var bud fra Premier League på Kenneth Zohore i sommerens transfervindue.

Kenneth Zohore blev i flere omgange rygtet til Premier League i sommerens transfervindue, og Cardiff City kunne have tjent gode penge på et salg af angriberen til den bedste række i England, men danskeren er fortsat at finde i Wales.

I et transfervindue er der traditionelt mange rygter, og det kan være svært at skille skidt fra kanel, men i tilfældet med Kenneth Zohore var der noget om snakken. Cardiff-manager, Niel Warnock, bekræfter, at der var interesse for den tidligere Brøndby- og FCK-spiller.

- Der har været interesse, og for et par år siden ville bestyrelsen nok have bidt på sådan en henvendelse. Men det var ikke det rigtige for os. Kenneth er en vigtig spiller for os, så vi er glade for, at vinduet er lukket, og han stadig er her, siger Warnock til WalesOnline og tilføjer:

- Jeg mener, at han stadig har brug for et år under mig. Jeg synes, han er blevet stærkere, og han er langt mere moden, end da han kom hertil. Vi har brug for ham, og jeg tror, han har brug for os i denne sæson. 

- Premier League-managers ringede til mig, og én ringede til mig for at sige, at de havde afgivet et bud på på ham, og så var det op til ledelsen, men de sagde nej helt fra start. Jeg hørte aldrig andet, og jeg havde ingen intentioner om at høre andet.

Cardiff topper den næstbedste engelske række med fem sejre i seks kampe. 11 mål er det blevet til, og der har stået Kenneth Zohore ud for et enkelt af dem. Det er ikke alverden, men det bekymrer ikke Neil Warnock.

- Han er måske skuffet over, at han ikke har scoret i de seneste par kampe, men hans indsats har været super. Jeg er ganske tilfreds med, at han ikke har scoret alt for mange mål, for så er folk ikke begyndt at snakke om, hvor mange han skal score, lyder det fra Cardiff-manageren.

Interessen fra i sommer stammede angiveligt fra Hull City og Brighton. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?