Chelsea vendte nederlag til sejr mod Saints

Chelsea kom bagud, men formåede at vinde 2-1 ude over Southampton.

Chelsea led klubbens første nederlag under Guus Hiddink, da man i sidste uge tabte ude mod Paris Saint-Germain med 1-2.

Sidste weekend var man tilbage på sporet med en flot 5-1-sejr over Manchester City i FA-Cuppen, og denne lørdag fortsatte The Blues så de flotte takter.

Southampton havde ellers ikke lukket mål ind i seks kampe i træk, og man fik da også en god start, da Shane Long bragte hjemmeholdet foran kort inden pausen. Hiddinks tropper formåede dog at vende nederlag til sejr efter pausen.

Diego Costa assisterede først Cesc Fabregas, der kunne udligne, og i det 89. spilleminut sikrede Branislav Ivanovic så sejren, da han headede Willians hjørnespark ind bag Fraser Forster.

Undervejs måtte Pedro udgå med en skade, da spanieren allerede efter syv minutter måtte forlade banen til fordel for Oscar.

Chelsea står nu noteret for 36 point efter 27 spillerunder og ligger nummer 11. Southampton falder derimod til syvendepladsen efter West Hams sejr og har fortsat 40 point.