• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Coutinho fortryder ikke Liverpool-exit: Jeg kan kun se fremad

Foto: Getty Images

Philippe Coutinho er ikke overrasket over Liverpools succes og understreger, at han ikke fortryder sit skifte.

Af Victor Risager

I flere år var Philippe Coutinho en af de største profiler i Liverpool, men brasilianeren nåede ikke at vinde et trofæ med klubben, inden han skiftede til FC Barcelona i januar 2018.

Siden er Liverpool imidlertid fløjet helt til tops. I2019 vandt den engelske storklub Champions League, mens de i denne sæson er godt på vej mod Premier League-titlen – i skrivende stund er Liverpool hele 22 point foran den nærmeste forfølger, Manchester City.

Læs også:Leder efter købere: United vil sende Sanchez videre til sommer

Succesen er imidlertid ikke en overraskelse for Philippe Coutinho, der heller ikke fortryder sit skifte fvæk fra Liverpool.

- Liverpool er flyvende, og det overrasker mig ikke. Vi så det allerede sidste år, da de vandt Champions League, men jeg er ikke overrasket på grund af deres fantastiske hold og manager, siger Coutinho til Sports Illustrated og tilføjer:

Læs også:Liverpool går benhårdt efter tysk stjerneskud - Coutinho er plan B

- Jeg er så glad på deres vegne, fordi jeg har så mange venner og tidligere holdkammerater dér. Så jeg er bare så glad på deres vegne - men det er alt. Jeg kigger ikke bagud. Jeg tog en anden vej, og nu er jeg på en anden rejse, ligesom alle andre. Jeg er, ligesom dem, fuldt fokuseret på at nå mine drømme. Jeg er tilfreds med det, jeg opnåede før, og nu kan jeg kun se fremad.

Mens Liverpool har haft stor succes uden Coutinho, har brasilianeren haft det svært. I FC Barcelona formåede han ikke at leve op til forventninger, og han blev i sommer udlejet til Bayern München for denne sæson.

I alt nåede den 27-årige offensivspiller 201 kampe og 54 mål i Liverpool-dragten. 

Læs også:Tirsdagens rygtebørs: Alle engelske storklubber jagter Barca-mand

Superliga

Optakt: OB - Silkeborg IF

Der er ikke meget på spil, når OB og Silkeborg IF mødes i Superligaen onsdag. Hjemmeholdet skal spille om en europæis...

Mere Superliga

Fokus