• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ronni Vester

Eriksen går efter top 3 med Spurs

Eriksen går efter top 3 med Spurs
Illustration

Christian Eriksen har store forventninger til sæsonen i sin nye klub Tottenham.

Af Ronni Vester

Christian Eriksen ser frem til denne sæson i Tottenham, som samtidig er et vigtigt spring i en danske landsholdsspillers karriere. Tottenham endte i sidste sæson ligen uden for de eftertragtede Champions League-pladser, men danskeren tror på, at Spurs kan tage skridtet op i år.

- Jeg har spillet Champions League de sidste fire sæsoner med Ajax, så jeg ved, hvad det handler om. Det er det bedste og sjoveste sted at være, så selvfølgelig er det det, som jeg og alle vil. derfor er målet top 3 eller måske helt i top.

- Jeg tror, at alle kampe bliver som Champions League-kampe for mig. Det er det, jeg vil, og det var derfor, jeg skiftede. Alle har fulgt udviklingen i Spurs og det går kun fremad. Det er det, jeg gerne vil være en del af, for jeg ved, at der ikke har været mange danskere her, siger Eriksen til Spurs TV.

Christian Eriksen var ikke spilleberettiget til weekendens lokalopgør mod Arsenal, men danskeren får muligvis debut hjemme på White Hart Lane efter landskampspausen, når Tottenham den 14. september møder Norwich.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?