• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Fredagens rygtebørs (opdat.): AC Milan vil gafle træner i Chelsea

Der er igen i dag masser af varme rygter fra nogle af de største europæiske klubber

Af Mikkel Sloth

Maurizio Sarri fra Chelsea til AC Milan 
Note: Maurizio Sarri har haft en turbulent første sæson i Chelsea, men London-klubben ligger dog stadig lunt i top fire-svinget, mens de er i Europa League-semifinalen. AC Milan håber dog angiveligt, at de efter sæsonen kan lokke Sarri tilbage til Italien, hvor han tidligere har trænet Napoli.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Ander Herrera fra Manchester United til Athletic Bilbao
Note:
Ander Herreras kontrakt med Manchester United udløber til sommer, og det lader ikke til, at den bliver forlænget. Det vil de angiveligt udnytte i Herreras gamle klub Athletic Bilbao, der håber at kunne hente midtbanemanden hjem til Baskerlandet. .
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RMC Sport

Stefan Savic fra Atletico Madrid til Juventus 
Note:
Stefan Savic er ikke fast mand i Atletico Madrids midterforsvar, men nu er han måske på vej til Italien, hvor Juventus angiveligt lurer på ham. Den montenegrinske stopper har tidligere tørnet ud for Fiorentina, og han menes at have en pris på 25 mio. euro.  25 mio euro. 
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Don Balon

Danny Welbeck fra Arsenal til Newcastle 
Note: 
Danny Welbeck har fuldstændig udspillet sin rolle i Arsenal, og alt tyder på, at han forlader klubben, når hans kontrakt udløber til sommer. Der er dog mulighed for, at han bliver i Premier League, da Newcastle angiveligt står klar til at slå kløerne i Welbeck. 25 mio euro. 
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Marcus Rashford fra Manchester United til FC Barcelona
Note:
FC Barcelon bliver kun mere og mere lune på tanken om at hente Marcus Rashford til klubben denne sommer, og nu forbereder de et bud på hele 100 millioner pund, som de håber kan overbevise Manchester United om at sælge den 21-årige forward.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mail

David de Gea fra Manchester United til Paris Saint-Germain
Note:
David de Geas fremtid er endnu ikke på plads, og han virker ikke fast besluttet på at blive i Manchester United, der ellers gerne vil beholde ham. Der skal derfor mange penge på bordet, før Manchester United vil slippe ham, og franske Paris Saint-Germain håber, at 60 millioner pund vil være nok. Det er i hvert fald det bud, de vil sende afsted, når transfervinduet åbner.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Sun 

Nabil Fekir fra Lyon til Juventus
Note:
Sidste år faldt et skifte til Liverpool igennem i sidste øjeblik for Nabil Fekir, som ikke desto mindre stadig er et tema i andre europæiske storklubber. Blandt andre Juventus, der overvejer at hente den franske midtbanespiller til klubben denne sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: L'Equipe

Hakan Çalhanoğlu fra AC Milan til West Ham eller Leicester
Note:
Hakan Çalhanoğlu har ikke ramt det niveau i AC Milan, som man så i Bayer Leverkusen, og den italienske klub skulle være klar til at sige farvel til den tyrkiske midtbanespiller. Han er til gengæld på ønskelisten i både West Ham og Leicester, som dog skal punge ud med 25 millioner pund, hvis de vil have Çalhanoğlu til klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Star

Eric Bailly fra Manchester United til Arsenal
Note:
Ivorianerens fremtid ser sort ud på Old Trafford, og manager Ole Gunnar Solskjær skulle være klar til at lade Bailly gå. Også selvom det betyder, at han skifter til Premier League-rivalen Arsenal, der gerne vil have fingrene i forsvarsspilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

Superliga

Fra anfører til projektleder

Mads Agesen indstillede i 2018 sin aktive fodboldkarriere for Randers FC, men gør nu comeback for klubben i en stilli...

Mere Superliga

Fokus