2017-10-08 19:05
Foto: Ian MacNicol/Getty Images

Der er ingen chance for, at Liverpool vinder det engelske mesterskab i denne sæson, mener en af klubbens tidligere spillere.

Jürgen Klopps Liverpool-mandskab har fået en særdeles svingende start på sæsonen, hvor det både er blevet til en 4-0-sejr over Arsenal og et 5-0-nederlag mod Manchester City.

Defensiven har igen fået kritik, men også den ellers så sprudlende offensiv har haltet og manglet kynisme. Den kombination betyder også, at Stephane Henchoz ikke har tiltro til, at the Reds vinder Premier League i denne sæson, og den tidligere Liverpool-spiller tror sågar, at en placering i top fire kan være i fare, fordi klubben har svært ved at holde nullet.

- Det var et stort problem sidste sæson, og alle håbede, at de kunne have løst problemet. Jeg mener, at de helt sikkert burde købe nogen. Mindst en eller to midterforsvarere. De forsøgte med van Dijk, men de kunne ikke få det til at ske, fortæller Henchoz til BBC.

- Jeg ved ikke. Det ser ud til, at det altid er de samme fejl. Ved standardsituationer er de meget svage, rigtig dårlige. Som det er i øjeblikket, har de absolut ingen chance for at kæmpe med om titlen.

- De skal være mere end glade for at slutte i top fire, men hvis de fortsætter med at indkassere mål, kan jeg desværre ikke se dem slutte i top fire.

SENESTE NYT...
OP | NED