• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Alexander Paaske

Higuain og Hazard begejstrer Sarri

Foto: Getty Images

Maurizio Sarri glæder sig over samspillet mellem Gonzalo Higuain og Eden Hazard. De to offensivspillere gør hinanden bedre ifølge Chelsea-chefen.

Af Alexander Paaske

Chelsea kom lørdag tilbage på sporet, da Huddersfield blev sendt hjem med en afklapsning på 5-0.

Kampens helt store oplevelser var Gonzalo Higuain, der fik hul på målbylden med to scoringer, og Eden Hazard, som også nettede to gange. Og Chelsea-manager Maurizio Sarri har også kun rosende ord at sige om de angrebsstjerner, der komplementerer hinanden fremragende.

Læs også: Higuain og Hazard bombede i ydmygelse af Huddersfield

- Jeg ved godt, at Higuain ikke var i sin bedste fysiske form, da han kom. Nu har han det bedre, og jeg er glad, fordi han ud over målene spiller godt sammen med Eden (Hazard, red.), siger Sarri ifølge klubbens hjemmeside.

- På banen finder de godt sammen, når de spiller tæt på hinanden. Det er rigtig godt for os at have Higuain, fordi han vil være i stand til at score mange mål, men det er også vigtigt for Eden.

Sarri har været efter sine spillere på det seneste for ikke at vise vindermentalitet, men italieneren er godt tilfreds med 5-0-sejren over Huddersfield.

- Jeg synes, vi startede rigtig godt i de første 25-30 minutter. Jeg så min type fodbold. Vi flyttede bolden hurtigt, vi havde god bevægelse uden bolden, og vi var rigtig farlige. Jeg er rigtig glad for, at vi spillede godt i 90 minutter og forsvarede godt i 90 minutter. Vi spillede en god kamp, men vi har brug for kontinuitet fremadrettet, siger Sarri.

Chelsea er med sejren tilbage på fjerdepladsen i Premier League tre point foran Arsenal, der søndag gæster Manchester City.

Superliga

Mere Superliga

Fokus