• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Irsk landsholdskeeper vender tilbage til West Ham

Foto: Getty Images

West Ham sikrer sig irsk landsholdskeeper fra Middlesbrough.

Af Victor Risager

West Ham har haft problemer på målmandsposten, hvor førstevalget Lukasz Fabianski har døjet med skader, og nu har de hentet hjælp.

Premier League-klubben har hentet den irske landsholdskeeper Darren Randolph tilbage fra Middlesbrough på en aftale, der løber i tre og et halvt år. Det bekræfter West Ham.

- Jeg er meget glad for at være tilbage i West Ham. Jeg har haft to gode år i klubben og har stadig mange venner her, så jeg tøvede ikke med at vende tilbage. West Ham er en stor klub med fantastiske tilhængere og et fremragende hold, siger Darren Randolph og tilføjer: 

- Det er en stor udfordring for mig, og jeg ser virkelig frem til at samarbejde med målmændene her og hjælpe holdet på alle de måder, jeg kan.

Den 32-årige keeper spillede også i West Ham fra 2015 til 2017, før han skiftede til Middlesbrough. I Middlesbrough har han spillet 112 kampe, men han har ikke været i aktion siden november. 

Darren Randolph er også keeper på det irske landshold, hvor han blandt andet har stået mod Danmark flere gange i løbet af de seneste år. 

---------------------------

Se SønderjyskE - AaB og Brøndby IF - AC Horsens på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AC Horsens

Efter sejre i de første to runder i Superligaen venter nu en helt anden type modstander for Brøndby IF - kan klubben gøre det til alle gode gange tre?

Optakt: AGF - OB

Der venter et traditionsrigt opgør søndag eftermiddag. Kan OB gøre op med sin dårlige AGF-statistik?

Optakt: FC Midtjylland - Randers FC

Midt mellem de to Champions League-playoffkampe skal FC Midtjylland passe sine pligter i Superligaen. Lørdag venter Randers, der har fået en god sæsonstart.