• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

John Terry forlænger med Aston Villa

Foto: Getty Images

John Terry forlænger sin aftale med Aston Villa, så han er assistenttræner i klubben i de kommende to sæsoner.

Af Victor Risager

Frank Lampard er den store favorit til at blive Chelseas næste cheftræner, men hvis Lampard havde håbet på at hente sin tidligere holdkammerat John Terry som assistenttræner, skal han ændre planer.

Terry har således forlænget sin aftale med Aston Villa, hvor han er assistenttræner, så han er i klubben indtil sommeren 2021. Det bekræfter Aston Villa på sin hjemmeside.

Det glæder cheftræner Dean Smith, der nyder samarbejdet med John Terry:

- Jeg er virkelig glad for, at John Terry har forlænget sin aftale, da han er en fornøjelse at arbejde med. Vi har haft en vellykket start på vores tid i Aston Villa, og John Terry har været en vigtig del af trænerstaben. Han har komplimenteret det trænerhold, vi har, og jeg har ingen tvivl om, at han vil fortsætte med at være god træner i de kommende år. Vores fokus er nu på den kommende sæson og forsøge at fortsætte de fremskridt, vi har haft i de seneste otte måneder, fortæller Smith.

John Terry, 38 år, stoppede karrieren som aktiv spiller sidste sommer, hvorefter han i oktober tiltrådte som assistenttræner i Aston Villa.

Aston Villa skal i den kommende sæson spille Premier League, efter at de i den forgangne sæson sikrede oprykning fra Championship. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus