• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Klopp: Liverpool er som Rocky Balboa

Klopp: Liverpool er som Rocky Balboa
Foto: Getty Images

Liverpools stil skal være kæmpende som en anden Rocky, slår klubbens tyske manager Jürgen Klopp fast.

Af Oliver Okstrøm

Premier League bliver skudt i gang igen denne weekend, og denne gang er det med et Liverpool-hold, der kommer som det hold, der har brugt allerflest penge på nye spillere henover sommerens transfervindue.

For Liveropol-manager Jürgen Klopp er holdet dog stadig underdogs, men holdet skal stadig komme med alt, hvad de har i mesterskabskampen, som han mener, at de kan blive en del af.

Det fortæller han i et interview med Sky Sports.

- Vi er nødt til at være i mesterskabs-mode. Vi springer i vandet og dykker indtil vi ikke har mere ilt tilbage. Det er plan A. Mange mennesker regner med, at vi vil udfordre mere på grund af transfervinduet, men sådan er det ikke, siger Klopp.

Tyskeren peger desuden på, at mestrene fra sidste sæson, Manchester City, ikke ligefrem er blevet svagere siden sidste sæson. Samtidig henter han en reference frem fra filmverdenen om sit eget hold.

- City - mestrene - har ikke mistet en eneste spiller, og de har hentet Riyad Mahrez ind. De var overbevisende mod Chelsea i Community Shield - det var begge hold. Vi er stadig Rocky Balboa og ikke Ivan Drago. Vi skal ville det mere og kæmpe mere. Det skal være vores attitude, siger Liverpool-manageren.

Første kamp for Liverpool er mod West Ham på søndag klokken 14.30, og den sendes direkte på 6'eren.

Superliga

Mere Superliga

Fokus