Leicester slår danskerløse Huddersfield

Leicester hentede deres fjerde sejr i træk, da de sikrede en overbevisende sejr over Huddersfield.

Leicester City sikrede lørdag eftermiddag deres fjerde Premier League-sejr i træk med en 4-1-sejr over Huddersfield Town.

Selvom der var mulighed for et danskeropgør, blev det ikke sådan. For mens Kasper Schmeichel som sædvanlig vogtede buret for Leicester, havde Huddersfield hverken Mathias ’Zanka’ Jørgensen, Phillip Billing eller Jonas Lössl med til kampen.

Leicester kom foran efter 24 minutter, da Youri Tielemans sendte bolden i mål. Efter et hjørnespark endte bolden hos den belgiske midtbanespiller på kanten af feltet, hvorfra han sendte bolden i mål i en situation, hvor Huddersfield-keeperen Ben Hamer ikke så for godt ud.

Efter pausen udbyggede Jamie Vardy føringen, da han dirigerede bolden i nettet efter et skarpt indlæg af Ricardo Pereira.

Huddersfield kunne dog begynde at håbe på, at de kunne hente point, da de kort efter fik reduceret. Aaron Mooy fik chancen fra straffesparkspletten, og den misbrugte han ikke.

Det lykkedes dog ikke Huddersfield at komme tilbage i kampen. I stedet scorede Leicesters James Maddison på direkte frispark ti minutter før tid, mens Vardy kort efter scorede til 4-1 på straffe, hvilket blev kampens sidste mål.

Med sejren er Leicester nu på syvendepladsen i Premier League med 47 point efter 33 kampe. Huddersfields skæbne er derimod allerede forseglet, da de er sidst i rækken med 14 point og er sikre på at rykke ned.