• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Leicesters vigtige franskmand usikker på fremtiden

Leicesters vigtige franskmand usikker på fremtiden
Foto: Frank Augstein/Polfoto

N'Golo Kante har været en af Leicester Citys bedste spillere i denne sæson, men han ved ikke, om han er at finde i den engelske klub næste sæson.

Af Kenneth Jensen

Franske N'Golo Kante var tirsdag aften i startopstillingen for det franske landshold, der vandt med 4-2 over Rusland. Frankrig, der er EM-værter og blandt de største favoritter, stillede med et reservespækket landshold, og det beviser meget godt, hvilken styrke der er i landet.

Kante fra Leicester er en af de seneste spillere, der har fået debut efter en suveræn sæson i den engelske klub Leicester City, hvor Kante og Kasper Schmeichel kæmper med om det engelske mesterskab. Han scorede målet til 1-0 mod Rusland.

Men trods den store succes for den defensive midtbanespiller, der i sommer blev hentet i den franske klub Caen, er Kante usikker på, om han også i næste sæson er at finde i Leicester. Der er godt med interesse for Kante, og han låser sig ikke fast på at være i klubben, der har Kasper Schmeichel i truppen.

- Jeg vil kæmpe for Leicester denne sæson, og så må vi se, hvad der kommer til at ske i næste sæson, siger N'Golo Kante til Sky Sports.

- I øjeblikket er jeg fokuseret på Leicester. Vi skal slutte godt af i denne sæson, men jeg har ikke så meget imod at blive sat i forbindelse med andre klubber, siger han videre.

Nu skifter fokus for Kante, der på søndag kan komme et skridt tættere på det engelske mesterskab, når Southampton gæster Leicester City.

Kante er 25 år og har kontrakt frem til sommeren 2019.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.