• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Benjamin Lillelund

Liverpool er et skridt nærmere magisk ligarekord

Foto: Getty Images

Liverpool er ubesejret i 40 Premier League-kampe i træk efter 2-1 mod Wolverhampton. Det var første gang i otte ligakampe, at Liverpool lukkede mål ind.

Af Benjamin Lillelund

Arsenal holder i øjeblikket rekorden for flest ubesejrede Premier League-kampe i træk med 49 af slagsen, men Liverpool kan efterhånden begynde at drømme om at overtage rekorden. Med dagens sejr på 2-1 over Wolverhampton er Liverpool nu på 40 ubesejrede kampe efter hinanden.

Wolverhampton startede meget optimistisk og havde små takter til at kunne gøre ondt på Liverpool. Men det var Liverpool, som først stak kniven ind.

På et hjørnespark steg Jordan Henderson op og fik skulderen på. Selvom hovedstødet mislykkedes, havde Liverpool-kaptajnen held til at bringe sit hold foran 1-0.

Læs også:Overraskende stats: Liverpool er det mindst svinske hold i hele Europa

Opgøret bølgede frem og tilbage med to hold, som absolut søgte hårdt efter et mål. Der kom imidlertid ikke flere scoringer inden halvlegen.

Wolverhampton slog tilbage straks i anden halvleg. Et indlæg kom Raul Jimenez først på og headede usvigelig sikkert bolden i nettet til 1-1.

Derefter lagde Wolverhampton et gigantisk tryk på Liverpool, hvor blandt andet Andy Robertson måtte lave et katastrofe-frispark lige uden for feltet.

Læs også:Dortmund klistrer milliardpris på Jadon Sancho

I den anden ende havde Roberto Firmino en stor chance på kanten af det lille felt, men afslutningen blev reddet af målmanden.

Lige bagefter var Firmino på spil igen. Angriberen fik bolden inde i feltet, og med et frækt træk ind i banen og en klinisk afslutning bankede han den op i krogen til 2-1.

Det mål kunne Wolverhampton ikke komme tilbage fra, og dermed vandt Liverpool kamp nummer 14 i Premier League i træk.

Læs også:Højbjerg og Vestergaard nedlagde Crystal Palace

Læs også:Medie: Manchester United har budt 260 millioner på 16-årig

Læs også:Massiv kritik af Solskjær: Han har sat sig selv før Rashfords helbred

Superliga

Mere Superliga

Fokus