• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Friis Daugbjerg

Ljungberg efter første Arsenal-sejr i to måneder: Det er sådan, vi vil spille

Foto: Getty Images

Ljungberg var yderst tilfreds med måden Arsenal håndterede kampen på i West Ham, da mandskabet vendte et truende nederlag til en sejr.

Af Anders Friis Daugbjerg

Det var en smilende og overskudsagtig Frederik Ljungberg, som mandag aften satte sig i den varme stol til pressemødet efter Arsenals 1-3 sejr ude over West Ham.

Det var den midlertidige managers første sejr i spidsen for the Gunners, og det var tydeligt, at det glædede svenskeren.

Læs også:Ljungberg om Arsenal-mandskabet: Det er tydeligt, at de mangler selvtillid

Det lignede dog længe, at Arsenal og den svenske træner igen skulle til at bide i det sure æble, da West Ham gik til pause med en 1-0 føring, men på blot ni minutter i anden halveg scorede Arenal hele tre gange, og dermed var den første Premier League-sejr i to måneder i hus - det glædede naturligvis Frederik Ljungberg:

- Det var fantastisk at se fra sidelinjen. Man kunne se at West Ham blev en smule trætte omkring det 60. minut, og det udnyttede vi. Vi spillede noget virkelig god fodbold, og det er sådan vi gerne vil spille, sagde Ljungberg på pressemødet efter kampen, som dog ikke var tilfreds med spillet og attituden i første halveg:

- I første halveg var vi langsomme. Vi bevægede os ikke, og vi løb ikke for hinanden. Efter min mening så er det på grund af mangel på selvtillid, at vi ikke gør tingene i høj nok fart. Det har været hårdt for spillerne (den seneste tid, red.), men jeg sagde til dem i pausen, at de skulle gå ud og gøre det bedste, de overhovedet kunne i anden halveg - og det må man sige, de gjorde.

Læs også:Suarez hylder Messi-partnerskab: Vi gør alt for holdets bedste

- Men selvfølgelig, så lader vi os ikke rive med. Vi har et stort stykke arbejde foran os, men stor kredit til spillerne for, hvordan de reagerede i anden halveg, sagde Ljungberg.

Med sejren ser det pludselig en smule lysere ud for Arsenal, der nu har 22 point "kun" syv point op til fjerdepladsen, som giver adgang til Champions League.

Læs også:Reus efter skrækkelig Dortmund-optræden: Det var helt igennem noget lort

Læs også:Bedst og Værst: Kadrii dominerede Hobro

Læs også:Bedst og værst: Randers vandt vigtigt opgør 2-1