• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Anders Friis Daugbjerg

Ljungberg om Arsenal-mandskabet: Det er tydeligt, at de mangler selvtillid

Foto: Getty Images

Arsenals midlertidige træner Frederik Ljungberg siger, at det er mangel på selvtillid hos Arsenal, som er skyld i de dårlige resultater.

Af Anders Friis Daugbjerg

Den midlertidige træner for Arsenal Frederik Ljungberg, mener at det er mangel på selvtillid, der er det største problem i Arsenal lige nu.

Torsdag aften måtte The Gunners endnu en gang gå fra banen med et skuffende nederlag, da London-mandskabet tabte 1-2 på hjemmebane til Brighton.

Læs også:Arsenal-nedturen fortsætter: Taber til Brighton hjemme på Emirates

Brighton kom foran i første halveg, mens Arsenal udlignede i starten af anden, og i en kort periode lagde Arsenal også et pres på gæsterne.

Gassen gik dog helt og aldeles af balonen, da Brighton gjorde det til 1-2 cirka 10 minutter før tid, og så hang Arsenal-spillerne med hovederne igen.

Det lader til, at der er mange problemer i Arsenal, men det største af dem alle, det er mangel på selvtillid, mener midlertidige Arsenal-træner Frederik Ljungberg:

- Vi bliver nød til at blive ved med prøve. Spillerne er lav på selvtillid, det tror jeg alle kan se, siger Ljungberg i et interview efter kampen og fortsætter:

Læs også:Nyt VAR-drama da Newcastle slog Sheffield United

- Jeg ved ikke, hvad der er galt. Vi er i en svær situationen. Vi har tabt mange kampe, selvtilliden er faldet, og det er ligesom det centrale i det.

Siden Frederik Ljungberg er tiltrådt som manager for Arsneal, så har holdet spillet 2-2 og har tabt 1-2, og dermed er det slet ikke den start svenskeren havde håbet på - især ikke, hvis han håber at blive ansat permanent.

- Jeg kender ikke tidlinjen (hvornår klubben har tænkt sig at ansætte en permanent træner, red.). Lige nu går jeg fra kamp til kamp, og jeg prøver at få styr på spillernes selvtillid. Det er en ære at være i min position, så det er mit lod lige nu.

Næste gang Arsenal skal i aktion er mandag, når holdet møder West Ham. Her skal de forsøge at avancere den værste start på Preimer League siden 70'erne.

Læs også:Allegri fastslår: Vender tilbage til juni - ikke før

Læs også:Everton fyrer Marco Silva

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Fischer han er great?