Manchester United svineheldige i hjemmesejr

Manchester United var mere end heldige, da de her til aften slog Watford med 1-0 på Old Trafford.

Manchester United slog her til aften Watford med 1-0, i en kamp, hvor oprykkerne havde langt de fleste chancer og muligheder.

Det var gæsterne fra Watford, som sad på spil og chancer i en første halvleg, der bød på flere store tilbud til oprykkernes topscorer, Odion Ighalo. Nigerianeren havde flere store tilbud og burde også have sat sin angrebsmakker, Troy Deeney, op lige før pausen. Manchester United havde en mulighed ved en flot flugter fra Morgan Schneiderlin, men ellers var det ikke meget, som hjemmeholdet viste sig frem.

Tilskuerne på Old Trafford var vidner til samme kampbillede i begyndelsen af anden halvleg, der bød på muligheder til Watford efter store koks i Manchester Uniteds centrale forsvar. Med en halv time igen kom United dog bedre med i kampen og begyndte at sværme om gæsternes mål. Det gav udslag med fem minutter igen, da Anthony Martial fik tilkæmpet sig et frispark på kanten af feltet. Det smækkede Juan Mata over i det lange hjørne og afgjorde dermed kampen til hjemmeholdets fordel.

En kamp som Watford vil have svært ved at forstå, de tabte. Med resultatet er United á point med bysbørnene i lyseblåt, der her til aften tabte med 3-0 ude til Liverpool. Manchester City har dog en kamp i hånden.