Pep Guardiola har udtalt, at David Silva er meget tvivlsom til weekendens derby mod Manchester United, men den hopper José Mourinho ikke på.

På et pressemøde forud for aftenens opgør mod Shakhtar Donetsk kunne Pep Guardiola berette, at David Silva ikke ville aktion mod det ukrainske mandskab på grund af en skade, mens han samtidig også var tvivlsom til weekendens derby mod Manchester United. 

De Røde Djævles manager, José Mourinho, er dog overbevist om, at Silva nok skal nå at blive klar til opgøret. Det indikerede han ihvertfald kraftigt, da han blev spurgt ind til Uniteds skadessituation: 

- Vil du have sandheden? Sandheden er, at Eric Bailly og Michael Carrick helt sikkert er ude. Der en chance for, at Phil Jones og Marouane Fellaini når at blive klar, mens jeg regner med, at Zlatan bliver klar. Nemanja Matic er skadet, men han spiller. 

- Jeg fortæller sandheden. Matic er skadet, men han kommer til at spille. De andre fortæller historier om Lacazette og Silva, men jeg fortæller kun sandheden. 

- Vores modstandere har problemer, men i sidste ende er alle klar til at spille. 

Alexandre Lacazette var blevet dømt ude af sidste weekends opgør mod Manchester United af Arsene Wenger, der dog endte med at starte med franskmanden i angrebet. 

Manchester-derbyet bliver fløjtet i gang på søndag kl. 17.30. 

SENESTE NYT...
OP | NED