• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ronni Vester

Napoli vil leje Agger-konkurrent

Napoli vil leje Agger-konkurrent
Illustration

Liverpools slovakiske midtstopper Martin Skrtel kan være på vej til Napoli på en lejeaftale. 

Af Ronni Vester

Den nye Napoli-træner Rafael Benitez har allerede hentet forstærkning i sin gamle klub Liverpool i form af den spanske keeper Pepe Reina, og nu kan endnu en Liverpool-spiller være på vej til Stadio San Paolo.

Den slovakiske midtstopper Martin Skrtel havde således mere end svært ved at tilkæmpe sig en plads på Anfield Road i sidste sæson, og det kan nu resultere i et klubskifte til den italienske Serie A. 

Ifølge The Mirror vil der i første omgang være tale om en etårig lejeaftale, men englænderne vil gerne indsætte en købsoption i kontrakten.

Liverpool har i dette transfervindue hentet Kolo Toure i Manchester City, og klubben meldes også tæt på Benficas Lorenzo Melgarejo, der skal fungere som backup for Jose Enrique på venstre back-positionen.  

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?