• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Aagurd

Pochettino håber på gode Alli-nyheder

Foto: Getty Images

Dele Alli blev skadet i opgøret mod Everton, og manager Pochettino afventer nu information om skadens omfang.

Af Mads Aagurd

Den engelske landsholdsspiller Dele Alli måtte lade sig udskifte i pausen efter et sammenstød med Jordan Pickford. Mauricio Pochettino afventer nu svar på, hvor slemt det står til med midtbanespilleren, men han håber selvfølgelig på det bedste.

- Han følte ikke et stort problem. Måske var han en smule træt fra onsdag. Jeg håber ikke, at det er et stort problem, siger den argentinske manager til Sky Sports efter Tottenhams 6-2-sejr.

I samme ombæring fortæller Pochettino, at udskiftningen primært var for at sikre, at det ikke blev værre, eftersom gæsterne allerede var foran med 3-1 ved pausen.

Tottenham-manager kunne ikke kommentere på tacklingen, hvor Alli slog sig, for han havde ikke set den igen. I situationen var der fløjtet offside, men Pickford kom alligevel buldrende ud af Everton-målet og fik ram på landsholdskollegaen.

Inden Alli måtte lade sig udskifte, kom han på tavlen, da han var hurtig over en retur fra Pickford i målet

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.