Rashford spolerede Mourinhos tilbagevenden til Old Trafford

Manchester United vandt 2-0 og José Mourinho fik dermed sit første nederlag til Tottenham-manager på sin tidligere hjemmebane.

Kriseramte Manchester United skulle onsdag aften forsøge at genrejse sig mod den manager, de fyrede for godt og vel et år siden, og det lykkedes. To gange Marcus Rashford sænkede José Mourinhos Tottenham på Old Trafford.

Allerede efter seks minutter bragte Rashford hjemmeholdet foran, men en håndfuld minutter inde pausen udlignede Dele Alli med en flot detalje, hvor han inde omkring det lille felt lobbede bolden over to Manchester United-spillere, hvorefter han flugtede bolden i mål.

Tottenham varede dog kun i pausen og få minutter af anden halvleg, for fire minutter efter pausen scorede Marcus Rashford til 2-1 på et straffespark.

Det blev også kampens resultat. Tottenham-manager Mourinho forsøgte at ændre på begivenhederne ved at skifte Christian Eriksen ind til de sidste 25 minutter, men det lykkedes ikke for den danske landsholdsspiller at ændre på resultatet.

Med sejren hopper Manchester United op på en foreløbig sjetteplads, som de overtager fra netop Tottenham.