• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Real Madrid sætter grænse for hvad Hazard må koste

Foto: Marc Atkins/Getty Images

Den spanske storklub er stadig ivrige efter at hente Eden Hazard, men har nu sat en grænse for, hvor meget de vil betale for ham. Prisen er dog stadig i den helt dyre ende

Af Mikkel Sloth

Det har længe været kendt, at Real Madrid meget gerne vil hente Eden Hazard til klubben, og den lille belgier har også selv været ude og tale varmt om et skifte. Men indtil videre har hans engelske klub Chelsea nægtet at lade ham gå.

Det har dog ikke fået Real Madrid til at opgive håbet, og særligt efter Cristiano Ronaldos afgang har klubben manglet en stjernespiller, der kan tage holdet til storhed. Derfor håber de stadig, at kunne lokke Hazard til den spanske hovedstad.

Men det kræver først og fremmest, at Chelsea overtales til at sælge, og det kræver, at der kommer penge på bordet. Og nu har Real Madrid besluttet, hvor mange penge de faktisk er villige til at betale for den 27-årige offensivstjerne. Det erfarer Don Balon.

100 millioner euro, eller cirka 745 millioner danske kroner, lyder den øvre grænse på. For det håber kongeklubben så at kunne købe en spiller i sin bedste fodboldalder.

Dog taler det til Real Madrids fordel, at prisen på kantspilleren sandsynligvis vil falde gradvist med, at hans kontrakt nærmer sig udløb. Det gør den i 2020, og der er dermed kun cirka halvandet år til, at han ganske gratis kan skifte klub.

Hazard har tidligere talt varmt om et skifte til den spanske liga, og det virkere derfor ikke sandsynligt, at han forlænger sin nuværende kontrakt. Chelsea kan dermed blive tvunget til snart at sælge, hvis de vil nå at tjene penge på deres belgiske stjerne.

Real Madrid håber ifølge Don Balon allerede at kunne hente Hazard til januar, og må de vente tli sommer, må deres maksimale pris forventes at være endnu lavere.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.