• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Rivalerne går sammen: City må ikke spille Champions League

Foto: Getty Images

Klubber i England gået sammen i håb om at fratage Manchester City muligheden for at spille Champions League i næste sæson.

Af plbold.dk

Tidligere på året blev Manchester City straffet af UEFA for at have brudt Financial Fair Play.

Som straf fik de en bøde på 205 millioner kroner samt udelukkelse fra Champions League i to år, som træder i kraft næste sæson.

Manchester City har valgt at appellere dommen til CAS (Court of Arbitration for Sport), hvilket betyder, at de endnu ikke er udelukket, da man afventer dommen.

COVID-19 har også fået UEFA til at tænke på andre ting, og det har medført, at Manchester Citys appel er sat på standby. Det kan resultere, at der først vil blive truffet en beslutning på appellen, når næste sæson er gået i gang og i så fald vil Manchester City have tilladelse til at spille Champions League i næste sæson. Det har fået rivalerne i Premier League til at reagere. 

Daily Mail erfarer, at Arsenal, Chelsea, Leicester, Liverpool, Manchester United, Tottenham og Wolverhampton har sendt en ansøgning til CAS, som skal forhindre Manchester City i at deltage i Champions League, mens deres appel er undervejs.

- Følelsen er, at nok er nok. I alt for lang tid har Manchester City været i stand til at bryde reglerne på bekostning af minimum en anden klub, som ikke kan spille Champions League. Frygten er, at de vil komme til at spille uanset hvilken straf, hvilket vil være vanvittigt, siger en kilde tæt på en af klubberne til Daily Mail.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.