• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Sheffield fortsætter med at imponere - Burnley tog smal sejr

Foto: Getty Images

Sheffield United fortsætter med at blande sig i kampen om de europæiske pladser efter sejr over Aston Villa. En enkelt scoring var nok for Burnley mod Newcastle

Af Mikkel Sloth

Liverpool vandt dagens tidlige Premier League-kamp med 2-0 over Watford, Kasper Schmeichels Leicester måtte nøjes med uafgjort mod Teemu Pukki og Norwich, mens Philip Billings Bournemouth tog en overraskende sejr over Chelsea. Samtidig med de to sidstnævnte opgør var der to øvrige Premier League-kampe.

Oprykkerne Sheffield United har overrasket stort i denne sæson, og er med i rækkens øverste tredjedel. De fortsatte med at imponere, da de i dag vandt med 2-0 over Aston Villa. Skotske John Fleck blev den helt store helt for Sheffield, da han stod for begge kampens mål.

Læs også:Pukki-scoring da Norwich satte en stopper for Leicesters sejrsstime

Det første faldt fem minutter efter pausen, hvor midtbanespilleren satte en kølig inderside på et indlæg fra højre side. Han fordoblede sin og Sheffield Uniteds måltotal med cirka et kvarter igen, da han scorede til slutresultatet 2-0 på et flot oplæg fra David McGoldrick.

Aston Villas Jack Grealish brændte et straffespark efter 78 minutter, og missede derfor muligheden for at kickstarte et comeback. Birmingham-klubben er derfor stadig dybt involveret i bundkampen. En Southampton-sejr over West Ham i lørdagens sene kamp vil endda sende dem under nedrykningsstregen.

Læs også:Chelsea lider fjerde nederlag i fem PL-kampe med nederlag hjemme til Bournemouth

Sheffield United rykker med sejren op på femtepladsen, som giver adgang til Europa League. De kan dog blive overhalet af både Tottenham, Manchester United og Wolverhampton, som alle mangler at spille i denne runde.

Der var også fodbold i Burnley lørdag eftermiddag, hvor hjemmeholdet tog imod Newcastle. Her tog Burnley en smal sejr på 1-0 efter Chris Woods scoring. Den faldt efter 58 minutter, hvor den store newzealandske med et kraftigt hovedstød sendte et hjørnespark i mål.

Begge hold ligger komfortabelt i midten af rækken. Burnley på 12.-pladsen har 21 point, mens Newcastle har 22 point på 11.-pladsen.

Læs også:Bekymret Klopp frygter for skade til midtbaneprofil

Læs også:Lampard forventer meget mere af Pulisic

Læs også:Salah blev helten: Liverpool hev snæver sejr i hus hjemme over Watford

Superliga

Mere Superliga

Fokus