Solksjær “meget tilfreds” med comeback

Manchester United-manageren var positiv efter 2-2 resultatet hjemme mod Burnley.

Det endte alligevel med at være en flot præstation af Unitedspillerne hjemme mod Burnley tirsdag aften.

På trods af, at Ole Gunnar Solskjærs mandskab spillede uafgjort 2-2 hjemme mod Burnley, så viste spillerne, at de kunne hente en 2-målsføring. Og dét glædede manageren.

- Måden, de kom tilbage på, var fantastisk. Nu har vi svaret på, om de kan kæmpe sig tilbage, hvis de kommer bagud med et mål eller endda to. Jeg er meget tilfreds med reaktionen, siger Solskjær på pressemødet efter kampen.

Hjemmeholdet dominerede store dele af kampen, men kom alligevel bagud efter 51 minutter, da Ashley Barnes kanonerede bolden i mål fra kanten af feltet.

Med ni minutter tilbage af den ordinære spilletid udbyggede Chris Wood føringen til 2-0.

Fem minutter senere fik Manchester United tildelt straffespark, og det konverterede Paul Pogba til en scoring.

To minutter inde i overtide lykkedes det hjemmeholdet at udligne, da Victor Lindelöf fulgte op på et hovedstød, der blev pareret af Heaton i Burnleymålet.

Resultatet betyder, at Manchester United bliver på sjettepladsen i  Premier League med 45 point, mens Burnley nu ligger på 15. pladsen med 23.