Solskjær efterspørger kynisme efter pointdeler mod Arsenal

United-træneren var ærgerlig over, at man ikke formåede at score til 2-0 i mandagens kamp mod Arsenal, hvor man gik til pause med en 1-0-føring. Han understreger, at kampen skal være en lærestreg for hans mandskab om at få scoret det andet mål, der kan være med til at dræbe kampen.

Manchester United måtte nøjes med et point i hjemmekampen mod Arsenal, hvor de ellers var foran ved pausefløjt.

Planen var ellers at få scoret til 2-0 i anden halvleg og dermed forsøge at lukke kampen, afslører Ole Gunnar Solskjær. Det lykkedes ikke, og i stedet fik Arsenal udlignet på et mål af deres topscorer Pierre-Emerick Aubameyang.

Ifølge Uniteds norske træner var kampen endnu et eksempel på, hvad der sker, når man ikke får scoret det andet mål.

- Det er endnu en kamp, hvor vi fører 1-0. Vi må lære at vinde disse kampe. Vi fører 1-0 og får ikke det andet mål. Det er lærdommen: at være mere kyniske, siger han ifølge Sky Sports.

Samtidig roste han Aubameyang, der står noteret for syv mål efter syv kampe.

- Det var et flot mål af ham. Syv mål i syv kampe - det er kynisk, siger han.

Manchester United indtager i øjeblikket 10. pladsen i Premier League med ni point efter syv kampe.