• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Solskjær tror fortsat på straffeskytter: Jeg har selv brændt nogle

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds norske cheftræner, Ole Gunnar Solskjær, har ikke mistet troen på sine straffesparksskytter, selvom de har brændt straffespark i de seneste to kampe.

Af Victor Risager

Manchester United løb ind i deres første nederlag i denne sæson, da de lørdag tabte til Crystal Palace efter et overtidsmål.

I det 89. minut havde Manchester United ellers udlignet til 1-1, og de burde have håndteret slutminutterne bedre. Det understreger Manchester Uniteds cheftræner, Ole Gunnar Solskjær, efter kampen ifølge BBC. 

Læs også: Nul point og endnu et misset straffe i stor United-skuffelse

- Vi burde have håndteret de sidste fem minutter bedre. Vi forsvarede dårligt til tider i dag, og det kostede os. Nogle gange har man ikke slutproduktet, og det skete i dag. Vi testede ikke deres keeper nok. Det kostede os i dag, fortæller han.

For anden kamp i træk misbrugte Manchester United desuden et straffespark. I sidste runde var det Paul Pogba, og denne gang var det Marcus Rashford, men den norske cheftræner har ikke mistet troen på sine skytter.

- To kampe, to misbrugte straffespark. Det er en del af det. Nogle gange sker det. Jeg har selv brændt et par stykker. Hvis vi scorer på dem, er det en anden historie. Hvis vi fortsætter med at sætte os i disse positioner, vil vi få flere straffespark, og vi vil scorer. Det er bare en af de ting. Vi stoler på, at skytterne kommer til at score, fortæller han.

I næster runde skal Manchester United på besøg hos Southampton.

Superliga

Mere Superliga

Fokus